-25%

Seleniet of satijnspaat lamp

Artikelnummer: 1
Vorige Artikel 18 van 21 Volgende
€ 79,95 € 59,95
Voorraad 1 stuk

Satijnspaat/ seleniet    Deze prachtige kathedraal is 35,5 cm hoog.. er zit een lamparmatuur bij zodat je hem als lamp kan gebruiken... Het prachtige zachte licht zorgt voor rust en zachtheid in huis ( ook heerlijk voor in slaapkamer) foto brandende lamp is niet dezelfde 

Seleniet is, net als Celestien, een Engelensteen. Hij brengt je Engelen dichterbij en maakt je ontvankelijk voor hun leiding. Seleniet is een kalme steen die rust geeft, hij stabiliseert grillige emoties en heft verwarring op.  Hij geeft bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau is gebeurd en wijst op oplossingen wat betreft lessen waaraan gewerkt wordt. Seleniet geeft een zuivere bescherming en kan gebruikt worden om ongewenste energieën of entiteiten uit de aura of een ruimte te halen. Hij verhoogt het bewustzijn en zorgt voor een fijne, harmonieuze energie. Telepathie wordt bevordert als elke betrokkene een zuivere Seleniet vasthoudt. Seleniet werkt kalmerend en geeft zelfvertrouwen wat dit uitstekende steen maakt voor kinderen of in de babykamer. Hij zorgt voor een `bubbel` van zachte, liefdevolle energie die beschermt, voedt en kalmeert. 

Seleniet kan niet gereinigd worden door de steen onder stromend water te houden. De steen lost namelijk op als ze in contact met water komt. Seleniet hoeft ook niet vaak gereinigd en opgeladen te worden vanwege haar zelfreinigende eigenschappen. Hierdoor kan de steen ook gebruikt worden om andere edelstenen mee te reinigen en op te laden. Toch is een goed idee om Seleniet af en toe een nacht in het maanlicht te leggen zodat ze optimaal haar werk kan doen.

Seleniet is een uitstekende steen om mee te mediteren en om jouw stenen of sieraden te reinigen of op te laden.

Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel