48

Floating hanger met kristallen uit de vallei van de Pyramide van de Zon

Vorige Artikel 215 van 289 Volgende
€ 22,22 € 16,95
Voorraad 2 stuks

Mooie hanger goud 30mm met kristallen uit de vallei van de pyramide van de zon uit Bosnie....dit zijn  floating hangers met kleine magneetjes dus kan je er evt ook andere steentjes in doen ( je kunt dus hanger makkelijk openen)..excl hetgouden zonnetje ...... incl lange, 1 meter,ketting.

Dit bijzondere, zeer zeldzame en krachtig kristal uit de vallei van de Pyramide van de zon uit Bosnie is een enorm krachtig instrument met zeer hoge trilling.... zodra je deze hanger vasthebt voel je de kracht en merk je hoe zeer je verbonden bent met alles.. hoe makkelijk je kan reizen naar planeten, sterrenvolkeren en moeder Aarde in..en enorme innerlijke kracht die altijd al in je zat wordt je gewaar en hoe je verbonden bent met alles en het voelt als thuiskomen en ervaar je rusten vrede...je vibreert met alles om je heen....jouw wereld wordt zo groot en klein.... alles speelt in jou af en in alles om je heen...Bestaat uit 7 kristallen : gele, oranje, groene en mango calciet, bergkristal, citrien en zoiesiet

De calcieten die in de buurt van de piramides worden gevonden hebben een buitenaards hoge trilling. Ze werken helend en dringen op een zachte manier diep door in je DNA, je denken, je welzijn en je gezondheid. Bosnische piramide calciet verhoogt je bewustzijn en zorgt voor versnelde spirituele groei.

De piramides zijn ontdekt in 2005 door onderzoeker en professor Dr. Semir Osmanagic. Onderzoek van een team archeologen uit Australië, Oostenrijk, Bosnië, Schotland en Slovenië wijst uit dat het geen natuurlijke heuvels zijn (zoals voorheen gedacht werd), maar dat het door mensen gecreëerde bouwwerken zijn. De piramides zijn, zoals bij vele andere bekende piramides in de wereld (waaronder Egypte, Mexico & Peru), met de driehoeksvlakke zijden gericht naar de vier windrichtingen met de noordkant georiënteerd naar het stellaire noorden. Binnenin de piramides zijn gangen bloot gelegd en in de hele vallei is een netwerk van spiraalvormige gangenstelsels ontdekt van tientallen meters lang. Door deze tunnels zijn alle piramides, waterputten en andere belangrijke structuren met elkaar verbonden. De grootste piramide is de piramide van de Zon. Deze piramide is 220 meter hoog en daarmee de hoogst bekende piramide in de hele wereld. Ter vergelijking: De piramide van de zon in Mexico is 64 meter hoog en de grote piramide van Egypte is 137 meter hoog. Verder vind je in de vallei ook de piramides van de Maan, Draak, Aarde en Liefde. De Zon, Maan en Draak piramides vormen samen een gelijkzijdige driehoek (symmetrisch 60 graden) met onderlinge afstanden van 2170m. Gedurende een periode in de zomer valt de schaduw van de Zon piramide precies over die van de Maan piramide. Uit thermisch onderzoek is gebleken dat de piramides uit materialen bestaan die men tegenkomt bij door mensen gemaakte bouwwerken. De oppervlakte van de piramides bestaat uit betonplaten die harder en vocht-bestendiger zijn dan de beste industriële soorten beton die in deze tijd gemaakt worden. De piramides zijn volgens onderzoek meer dan 30.000 jaar oud. Boven op de Zon piramide staat een ruïne van een middeleeuws kasteel. In de nabij gelegen Ravne tunnels liggen de grootste keramische stenen ooit gevonden, precies op plekken waar ondergrondse waterstromen elkaar kruisen. Dit heeft een neutraliserende werking.

 

Piramides werden gebruikt om energie op te wekken. Vanuit de top van de Zon piramide komt een straal energie van 28 kHz en 4,5 meter breed. Naarmate je hoger boven de piramide gaat wordt dat steeds sterker (gemeten met een drone). Onder de piramides zijn negatieve ionen gemeten die elektromagnetische velden opwekken. Dergelijke ionen zijn goed voor ons omdat ze het zuurstofgehalte in het bloed verhogen en virussen en bacteriën doden. De Bovis-waarde (de energetische waarde) is zowel in de piramides als in de gangen en tunnels zeer hoog. Ook het water dat in de tunnels wordt gevonden heeft een zeer hoge Bovis-waarde en een genezende werking.

Ter vergelijking: een gemiddeld menselijk lichaam heeft een Bovis-waarde van 7,500 Bovis, de Tempel van Tibet 15,000 Bovis en de Shumann resonantie is 27,000 Bovis.

De Zon piramide heeft een boviswaarde van maar liefst 40,000 Bovis!

Op internet circuleren al verschillende verhalen van mensen die op wonderbaarlijke wijze spontaan genezen zijn na het bezoeken van de piramides en tunnels.

Er worden ook veel zogenaamde Orbs (lichtbollen van energie) vastgelegd op camera.

 

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel