-23%

Alien skull Starbeing van chevron amethist

Vorige Artikel 15 van 15
€ 28,88 € 22,22
Voorraad 1 stuk

42x36x32 Alien skull, starbeing, sterrenvriend van chevron amethist 

Een alien schedel verbindt op een prachtige manier de mens, de sterrenvolkeren, kosmos en onze natuurwezens met elkaar... als energieen die samenwerken.

We worden door deze schedels geactiveerd om vanuit het diepste van ons wezen onze rol te vervullen als kosmisch Mens en Aardehoeder.

Kijk en voel wat deze sterrenvriend voor jou wilt doen <3

Een alien schedel verbindt op een prachtige manier de mens, de sterrenvolkeren, kosmos en onze natuurwezens met elkaar... als energieen die samenwerken. We worden door deze schedels geactiveerd om vanuit het diepste van ons wezen onze rol te vervullen als kosmisch Mens en Aardehoeder.

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen. Reinigen kan gewoon met water..

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel