Red healer draak

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 55,55
Voorraad 1 stuk

Wauw, wat een beautie deze red healer draak....als ik mij afstem dan krijg ik tranen van ontroering....deze draak neemt je mee op een innerlijke reis, diep, heel diep , dieper naar waar jouw vuur ontstond en wakkert deze verder aan...en kan je jouw vleugels ten volle en met alle kracht uitslaan en krachtig flapperen...formaat zegt niks want deze 55x33mm draak is een krachtpatsertje

Hematietkwarts werkt aardend, harmoniserend en beschermend.
Hij versterkt de wilskracht, zelfrespect en overlevingsdrang. Hij helpt je om aan te pakken, werkt opbeurend zodat je toch lichtjes aan de horizon kan zien.. Het is een goede steen bij depressie.
Daarnaast activeert deze nieuwetijdststeen het DNA in je cellen waardoor deze verjongen en vernieuwen en de oorspronkelijke blauwdruk van je DNA wordt geactiveerd. Net als de Golden healer is het een krachtige genezer met zachte, vredige energie. Je ziet en voelt hoe zacht en krachtig.mensen die oa lichtwerk doen kunnen een grote steen of punt onder hun massagetafel plaatsen. Het werkt reinigend, aardend en het bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. De red healer is net als de Golden Healer een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad om naar jouw hoger zelf te komen.Hematietkwarts verwarmt, zorgt voor een betere doorbloeding en circulatie van het bloed, waarmee het de energetisch veronachtzaamde gebieden in ons lichaam weer doet opleven. Goed voor versterkkng van het immuunsysteem, zorgt voor een betere werking van de endocriene klieren (hormoonhuishouding) en helpt bij potentieproblemen.

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel