gouden driehoek kristallen

Vorige Artikel 48 van 237 Volgende
€ 7,50
Voorraad 11 stuks

Setje met 2 rozenkwarts, 2 bergkristal en 2 amethist om bv in jouw drinkwater te doen...de gouden driehoek zorgt voor balans, harmonie en zuiverheid...per zakje ongeveer 250 gram tot 350 gram

De Gouden Driehoek is een combinatie van Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Wanneer je deze drie kristallen samen plaatst genereren ze een optimale positieve energiestroom. De energie van deze drie stenen sluit zo goed op elkaar aan dat men deze kristallen samen de naam ´De Gouden Driehoek´ hebben gegeven. Bergkristal reinigt, zuivert en versterkt. Het is misschien wel de belangrijkste steen in edelstenen therapie. Bergkristal versterkt het zelf helend vermogen. Ook versterkt hij de werking van andere stenen. Hij lost energetische blokkades in de chakra's op. Hij optimaliseert de energiestroom.

Mediteren met bergkristal helpt om je intuïtie en derde oog te ontwikkelen. Hij zuivert je aura en maakt deze krachtiger. Bergkristal brengt balans tussen lichaam en geest.

Bergkristal geeft energie en kan je heldere inzichten geven. Hij hoort bij het hartchakra en maakt liefdevol en puur.

Rozenkwarts is HET kristal van de liefde, Liefde voor onszelf en voor anderen. Het wordt weer makkelijker te voelen én te geven door rozenkwarts. Hij opent je hartchakra en dat stelt je open voor schoonheid, liefde en vergroot je inlevingsvermogen.

Hij leert je weer opnieuw van jezelf te houden als je dat mogelijk verloren bent na bijvoorbeeld een traumatische ervaring zoals geestelijke of fysieke mishandeling. Rozenkwarts helpt ook goed tegen angsten en fobieën. Kalmeert en troost je.

Voor mensen die creatief bezig zijn is rozenkwarts een hele fijne steen om bij je te hebben. Hij zal je inspireren en helpen om nieuwe dingen uit liefde te creëren.

Amethist geeft rust, verdieping en harmonie in jouw lichaam en geest. Het zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt je laura energetisch schoon.

Hij stimuleert en helpt je in je spirituele groei en ontwikkelt je intuïtie. Helpt je de stilte in jezelf te vinden.

Amethist geeft rust en helpt de concentratie te verbeteren. Stimuleert zelfbeheersing. Kalmeert sterke emoties en brengt stabiliteit.

 

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel