Hanger amethist kathedraal/ elastiaal laser

Vorige Artikel 6 van 289 Volgende
€ 23,95 (exclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Hanger amethist kathedraal/ elastiaal laser ....een krachtig instrument waar zo mooi mee te werken is en nu ook om te dragen..92x22mm.

ik heb er een gaatje ingeboord en hem omwikkeld met zilverdraad...Deze prachtige toverstaf toont je het belang en de gevolgen van ervaringen uit vorige levens op je huidige leven en lost daaruit voortvloeiende blokkades op. Ze ruimen energie op die je niet meer dient en stelt gerust en kalmeert. Het zorgt voor de zeer diepe doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. De steen is verbonden met de violette straal van transformatie en Meester Saint Germain, tevens heeft hij verbinding met de magische energie van Merlijn. Een echte magische staf ... Hij bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs en ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij geeft toegang tot Multi dimensies en helpt je te reizen tussen twee werelden. Tevens biedt hij blikken in het verleden of in de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Ze dragen coderingen van oude beschavingen als Lemurië, Atlantis en die van het oude Egypte in zich. Deze kristallen worden gebruikt om contact te maken met en voor de overdracht van informatie van deze oude beschavingen. De transcriptie van de symbolen geeft je informatie die je op dit moment in je leven nodig hebt. De coderingen bevatten ook informatie over de ervaringen en de ceremoniën waaraan deze kristallen hebben deelgenomen. Ze bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum, die over eeuwen van tijd hun succes bewezen hebben. Dit zijn meestal persoonlijke kristallen en de informatie zal tot je komen als je tijdens een meditatie de punt tegen je derde oog houdt. Sluit je ogen, centreer je in je hart en open je geest, adem regelmatig en diep en ben ontvankelijk voor de informatie die komt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen.

Amethistelestiaal Meesterkristalpunt herstelt het cellulair geheugen. Zeer krachtig Nieuwetijdskristal met een hoog Goddelijk licht en zeer hoge vibratie.

Deze zeldzame kristalpunten zijn echte krachtpatsers, het zijn unieke zielen die een een krachtige verbinding met de Engelenrijken hebben. Dit Meesterkristal bezit bijzondere krachten, het overlaadt je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Zeer krachtig genezende steen die inwerkt op de hogere chakra’s. Stimuleert de pijnappelklier en maakt contact met de interplanetaire wezens, gidsen en helpers. Deze zijn juist nu zo sterk en veel aanwezig in deze tijd.. Vandaar dat deze kosmische vlammen mij zo sterk riepen

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel