Starbeing alienschedel van groen fluoriet

Artikel 1 van 15 Volgende
€ 144,44
Het artikel is uitverkocht.

Groen fuorieten starbeing met labradoriet ogen...79x63x76mm  651g  komen meer foto's

...hierbij de afstemming..: als ik afstem dan zie ik een ijsberg, maar het is geen ijsberg van ijs maar van kristallen ..In die "ijsberg" zie ik contouren maar kan niet duidelijk zien wat het nu echt is...een vlam een persoon? Maar het is alletwee. Wel voel ik dat de energie wordt opgestookt want het wordt bloedheet. Opeens sta ik in de berg in een kring van vuur samen met hem en hij Stelt zich voor als de firewizard. Hij vraagt of ik mijn hand wil ophouden en hij legt er iets in maar het verandert ieder keer van vorm. Diegene die met deze starbeing gaat samen werken ontvang pas de echte vorm van dit geschenk. Stem je af en ontvang🥰 Apart, dit vuur gaat ook door jouw lichaam maar voelt als reinigend water. Ik ben water en vuur zegt deze starbeing..Yin en Yang, balans, reinigen en opladen. Jij zal met jouw ontvangen geschenk balans gaan brengen in jezelf, in anderen en wat een mooie dingen gaan daar uit voorvloeien . COSMIC RIVER OF FIRE AND ICE .

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel