Starbeing alienschedel van rhodoniet

Vorige Artikel 12 van 15 Volgende
€ 144,44
Voorraad 1 stuk

Ik word zo blij van deze rhodoniet starbeing met labradoriet ogen 78x63x78mm 743 gram ...ik noem hem mijn Elvis van de sterren...vanwege zijn scheve mondhoek....😘 Starbeing rhodoniet :

Mijn afstemming: na een paar minuten stilte kom ik een Beluga dolfijn tegen, hij ziet er graapig uit en zwemt rustig door het water. Ik mag met gem meezwemmen en opeens zijn we in gebieden waar overstromigen, verwoestingen en verdriet zijn. Hij of wij brengen daar onvoorwaardelijke liefde voor alles en iedereen voor een liefdevolle opbouw en transformatie. We zwemmen verder de zee in/op en iedere wezen in de zee die hulp nodig heeft, helpen wij terwijl de Beluga dolfijn rustig op zijn rug zwemt en bubbeltjes blaast. Heel onspannen en vrolijk. Het is zijn natuur , zijn persoonlijkheid en dat gaat he gemakkelijk af. Ik heb nog geen afstemming met een starbeing gehad waar ik de gehele tijd tranen had lopen van ontroering. Als we zo samen zwemmen wil hij opeens naar een speciale plek in de oceaan waar ik vele andere Beluga dolfijnen zie zwemmen, in cirkels . Op deze manier maken ze met zijn allen een vortex van liefde. Op deze plek op aarde zal hierop een reactie komen en de transformatie is begonnen. Wat hij tegen jou, de nieuwe hoeder, wil zeggen:

You’r simply the best!!!!

Want jij gaat samen met hem nog heel veel liefdevolle transformaties op gang brengen, soms bewust en soms onbewust ( bv in je slaap)

Come on baby, let your fire ❤

Algemene werking : Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een goede “eerste hulp bij ongelukken” steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook in geval van ruzie en conflicten kan rhodoniet zeer bevorderlijk werken. Het helpt vergeven en stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap. Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens verminderd. Psychische wonden worden verzacht en de steen heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling. Ook fysiek geneest rhodoniet (inwendige) wonden en vermindert littekens. Verder heeft het een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, maagzweren, botten, gehoor, m.s.

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel