Merkeba blauwe kwarts

Vorige Artikel 2 van 236 Volgende
€ 6,95 (exclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Blauwe kwarts merkeba hangertjes of evt oorbellen rond 20mm oorbellen €15,95 ( kan ook met 925zilver of vermeil tegen meerkosten) met gedraaid zilverdraad. Wil je oorbellen mail dan even ..

Merkaba is letterlijk te vertalen naar licht, geest, lichaam. Het Merkaba-symbool is een vorm gemaakt van 2 elkaar snijdende tetraëders die in tegengestelde richting draaien, waardoor een driedimensionaal energieveld ontstaat. Je kunt deze beweging van licht rond je eigen lichaam activeren met geoefende meditatie- en ademhalingstechnieken. De merkaba biedt bescherming en transporteert je bewustzijn naar hogere dimensies. De merkaba herinnert ons aan de potentiële kracht die we kunnen uitoefenen als we onze eigen energieën verenigen in het streven naar verbinding en groei

Blauwe kwarts kalmeert de geest en helpt spirituele ontwikkeling. Hij helpt om je open te stellen en hoop te hebben. Helpt hierdoor tegen angsten. De steen werkt zacht en zorgt heel rustig voor een heldere geest en discipline. Hij beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en laat makkelijk contact leggen. Hij stimuleert creativiteit en voorkomt wanorde. Geeft rust en vitaliteit.
Fysiek is blauwe kwarts helend voor alle organen in het bovenlichaam. Hij zuivert de bloedsomloop en versterkt het immuunsysteem. Hij helpt tegen gevoelsstoornissen, spierzwakte, verlammingen en zenuwpijn in ledematen en gezicht.

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel