Starbeing alienschedel van regenboog fluoriet

Artikel 1 van 15 Volgende
€ 144,44
Voorraad 1 stuk

Deze starbeing moet je live zien.... dan zie je pas hoe mooi hij is.. op fb van 12 oktober staat een filmpje waar je het wel duidelijker kan zien.

Regenboogfluoriet starbeing 78x65x78  met regenboogjes en zo mooi transparant channeling...

Als ik mij afstem dan zie ik mijzelf in een zeepbel, een grote , vol regenboogkleuren zwevend over de aarde,ik voel mij veilig en vrij....dan begint er in de zeepbel onderin een grassprietje te groeien en het worden er steeds meer.....de zeepbel begint te dale n want hij wordt steeds zwaarder..uiteindelijk komt hij terecht op een grasveld met prachtige bloemen en klapt de zeepbel uiteinde...het is daar prachtig en ik voel mij er thuis...het ruikt er heerlijk, er zijn prachtige bloemen en schitterende natuurwezens....deze starbeing laat je zien en voelen hoeveel moois op aarde is en hoe goed je er kan thuisvoelen....dit is een soulmate die je begeleidt hier op aarde zodat jij kan zijn wie je bent en je zeker en veilig voelt...tevens wil hij jouw gaven stimuleren zodat je je makkelijk kan afstemmen op de " andere" wereld....

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast maakt het de aura vrij van aanhechtingen in de vorm van bijvoorbeeld entiteiten of energetische lijntjes met mensen die niet goed voor je zijn. Fluoriet maakt ook het hoofd helder en vermindert mentale ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis en is hierdoor bij uitstek een steen voor studie, examens en leerstoornissen zoals bijvoorbeeld dyslexie. Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale en creatieve blokkades doorbreken. Doordat het de geest scherp maakt en de gedachtenstroom remt, is het ook een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek werkt fluoriet ontgiftend, pijnstillend, ontstekingsremmend en antiviraal. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, het cholesterol gehalte, infecties, voedselintoleranties, gordelroos, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, slijmvliezen, bronchitis, verkoudheid, griep, longontsteking, duizeligheid, huid, zenuwen en zenuwpijn.

Naast de algemene eigenschappen van fluoriet beschermt regenboog fluoriet tegen psychische aanvallen, overprikkeling en de energie van anderen mensen. Het kalmeert de geest, geeft een veilig gevoel, maakt flexibel en open. Het geeft zelfvertrouwen en helpt je om controle en verantwoordelijkheid te nemen over je leven en jezelf te ontplooien.

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel