The cosmic circle of life handmassage

 

Je bent prachtig, krachtig, machtig, liefde en licht en alles wat is... EN mens.... en soms heb je een steuntje in de rug, een bevestiging, een helpende hand nodig. Hierbij kan ik je helpen. Door jarenlang healingen en afstemmingen te geven in samenwerking met mijn lichtteam en kristallen, geef ik jou, door middel van een handmassage, met speciaal afgestemde edelstenenolie... dus niet alleen een heerlijke ontspanning maar ook de verbinding met alles wat is. Hierdoor krijg jij precies wat jij op dat moment nodig hebt: een bevestiging, een antwoord, lichtcodes, verlichting, ondersteuning zodat jij je verder kan ontplooien tot waarvoor je op deze aarde bent gekomen. Tevens kan ik jou ondersteunen met kristallen en kan ik afstemmen welk kristal op dat moment jou het beste kan helpen.

 

Ik ben Reikimaster en heb Quantum Touch, chakramassage, edelsteentherapie en readingen toegepast in de laatste 15 jaar en daar is deze massage uit voort gekomen..Zo kan ik alles combineren. Als cadeau te bestellen, zet dit er dan bij :) zodat ik een voucher kan maken voor diegene.

 

 

Deze sessies zijn nooit als vervanging van reguliere medische zorg of geestelijke zorg. Bij klachten altijd een arts raadplegen.

 

 

 

 

© 2016 - 2021 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel