Hoog energetisch cadeau bij bestelling van dit moment

 

Bij iedere besteling vanaf €22,22 doe ik een hartenlichtcadeautje van het moment. Dit is excl verzenden.

Ik stem dit af met de universele energie en zal een hangertje zijn die in die periode belangrijk zal zijn en op die energie in zal werken, bekrachtigd door de lichtwezens in alle vormen. De bedel hangt aan een houten figuur en zit in een zakje met beschrijving. De geldwaarde hiervan is €8,88  ( als je hem los zou willen aanschaffen) . Niet geldig bij aanschaf cadeaubon.

Nieuwe hartenlicht cadeau per 1 juni

Hierbij de afstemming met deze howliet schildpad* bedel die ik ontvang van mijn hoger zelf ( lichtteam) : Ik zie een boomstam drijven in het water… ik zie de vele jaarringen in deze stam. Er is een uitholling in deze stam en hij vraagt je om plaats te nemen.. De stam begint heen en weer te gaan de schommelen en draaien. Alles is zo helder en puur dat je niet meer weet of je nu onder of boven bent… in het water of in de lucht . Een spiraal, een dubbele helix waarin je naar boven en naar onder kan gaan, zonder moeite in een vloeiende beweging. Dit voel je ook in jouw fysieke lichaam de stroming.. je voelt de energie uit je voeten de grond instromen maar ook dezelfde energie jouw kroon uitstromen de kosmos in…. Dit energiekanaal zal jou ondersteunen om meer kennis en wijsheden te vergaren in jouw proces op aarde en voel je dat er iets in de weg zit… stem je af op deze stroming en het zal meegenomen worden zodat het verder mee kan stromen en jij weer een vrij kanaal hebt .

*De schildpad is vanouds het symbool van Moeder Aarde. Hij gaat in zijn eigen tempo zijn gang en laat zich zelden van de wijs brengen. Door zijn schild, de natuurlijke bescherming van zijn lichaam, weet hij zich goed beschermd tegen aanvallen van buiten, afgunst, jaloezie en achteloosheid. Doordat Schildpad goed gegrond is plaatst hij zijn handelingen centraal in zijn aandacht. Schildpad is daarom een symbool voor aarden, voor mindful bezig zijn, jezelf niet te laten opjagen en de tijd te nemen die nodig is om jouw dingen te doen. Schildpad is ook een symbool voor de overwinning van de tijd en voor een lang leven.

Veel liefs Monique Koebrugge The Stonewhisperer.

  •  
  •  
  •  

 

 

 

© 2016 - 2023 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel