Hoog energetisch cadeau bij bestelling van dit moment

 

      

 

Bij iedere besteling vanaf €22,22 doe ik een hartenlichtcadeautje van het moment. Dit is excl verzenden.

Ik stem dit af met de universele energie en zal een hangertje zijn die in die periode belangrijk zal zijn en op die energie in zal werken, bekrachtigd door de lichtwezens in alle vormen. De bedel hangt aan een houten figuur en zit in een zakje met beschrijving. De geldwaarde hiervan is €8,88  ( als je hem los zou willen aanschaffen) . Niet geldig bij aanschaf cadeaubon.

Deze keer is het : 
Op 30-08-2022 stem ik mij af op het kristalwezen/lichtwezen die door wilt komen via dit hematiet sterretje met regenboogkleuren…als ik mij afstem dan ga ik vanuit mijn hartenenergiepunt naar de horizon in de verste verte en zie daar het noorderlicht ontstaan… zoals je weet met prachtige kleuren, tekeningen en dus ook lichtcode… in deze kleuren zie ik krachtdieren naar voren komen… eerst een draak in regenboogkleuren en zo vol liefde dat ik er ontroerd door word. Dan zie ik een feniks , beer en daar wolf verschijnen.. Voor ieder zijn krachtdier wordt vermeld. Vanuit dit gebeuren komt er een regenbooglichtstraal op mij af en vervuld mijn lichaam met dit licht… ik voel in iedere vezel van mijn lichaam dat hij opgevuld wordt met dit liefdevolle licht en voel dan mijn hielen zich verankeren in Moeder Aarde en dan ik uitgelijnd word met de kosmos… in perfecte balans. Dit sterretje is een krachtbommetje om te zijn en voelen wie jij oorspronkelijk bent: dit uit te stralen , in vrijheid te uiten, te spreken en te voelen. Alles maar dan ook alles zit in jou.. in jouw regenbooglicht lichaam. Een hele mooie ondersteuning voor jou in deze tijden waar we meer dan ooit in onze kracht willen blijven staan en de universele liefde voelen die altijd beschikbaar is.

in 2023 beginnen we met : Je ontvangt dit hoog energetische hartenlicht cadeau omdat je voor meer dan €22,22 besteld uit mijn kristalkamer. 16-12-2022 vandaag heb ik mij met de fossiele jaspis hartjes afgestemd op 2023.Toen ik mij afstemde zag ik de opgaande zon boven de zeespiegel. Prachtige kleuren van goud en oranje..de zonnestralen veranderde in paardenbloemen en de zaadjes hiervan begonnen zich te verspreiden. Ik zag dat achter deze ondergaande zon een andere dimensie was dus liep ik door de zon naar binnen.. Ik zie dat als jij hieronder door loop dat jij een rugzakje bij je hebt en dat is DE plek waar ook deze zaadjes zitten.. Deze zaadjes heb je zelf gecreëerd en mag je nu gaan planten. Tijdens het planten zie ik ook tranen, tranen van oud verdriet maar ook van ontroering.. Sta er echt bij stil , iedere keer als je zo n zaadje plant, wees bewust van jouw innerlijke creërende kracht en VOEL jouw hartenwens , wat jij het allerliefste wilt, vertrouw erop dat jij ontvangt wat je nodig hebt om jou verder te ontwikkelen en dat komt soms in onverwachte dingen. Hierbij een hartje voor jouw hartenwens als ondersteuning en persoonlijk wens ik voor jou voor 2023 dat jij nog dichtbij jezelf komt en ontdekt wat voor prachtig en krachtig lichtwezen jij bent.. Liefs Monique Koebrugge. The Stonewhisperer.

  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

© 2016 - 2023 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel