Als je een extra bijdrage wilt doen voor Stichting de Ezelshoeve


 

Vanaf juni ga ik vanuit mijn verkopen uit de webshop de stichting de Ezelshoeve steunen.. Van iedere verkoop gaat er €1,00 naar hun toe .. Ik ga zo wie zo 1 ezel adopteren en de rest maak ik per maand over... Je kunt zelf natuurlijk ook altijd een extra donatie doen via hun website:

De ezel blijft een ondergewaardeerd dier in vergelijking tot andere hobbydieren of gezelschapsdieren. Waar de grote geesten in de historie kozen voor een ezel als last- of rijdier (denk aan Christus, Maria, de Dalai Lama, Martin Luther King, …) vanwege de bescheidenheid van een ezel, is de onterechte symboliek van domheid sterker verankerd. Het gevolg is dat ezels vaak niet serieus genomen worden, minder aandacht en verzorging krijgen en slechter gestald worden, dan bijvoorbeeld paarden. Zelfs in diergerichte opleidingen wordt de ezel slechts marginaal behandeld in verhouding met paarden. Doordat de ezel vaak nog als minderwaardig dier wordt gezien, vindt er veel mishandeling en verwaarlozing plaats, vaak door gebrek aan kennis.

Stichting de Ezelshoeve wil het verschil maken en duidelijk resultaat zien als het gaat om duurzame verbetering van ezelwelzijn. Dit lukt ons door praktische opvang van dieren te combineren met preventie en educatie. We beïnvloeden beleid en voorlichting en werken daarbij graag samen met (inter)nationale partners.

De visie van Stichting de Ezelshoeve is het verbeteren van het algemene beeld dat men van een ezel heeft, het verhogen van de kennis over (het houden van) ezels, het bestrijden van de verwaarlozing van ezels, het opvangen van ezels die dat nodig hebben en het begeleiden van mensen die ezels (willen) houden. Dit doen we mede door ezels en hun kwaliteiten te promoten naar een breed publiek, mensen de kans te geven om met ezels samen te werken en goede voorbeelden te tonen. Om dit te doen is het beleid en de werking van de stichting gebaseerd op drie pijlers: dierenwelzijn, educatie en sociaal-maatschappelijk..

 

Stichting de Ezelshoeve
Goorweg 3, 5111CR Baarle-Nassau

T: +31 627 136 736,ezelshoeve@hotmail.com

KvK: 18077520 - RSIN: 8147.84.847 
IBAN: NL88 RABO 0105 5492 15 - BIC: RABONL2U

 

© 2016 - 2022 The Stonewhisperer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel